3. loka, 2021

Yrittäjien retkikunnan yön yli treenit Espoossa!

Kasattiin yrittäjistä ja yritysjohtajista mielenkiintoinen retkikunta, kenen kanssa meillä on tarkoitus lähteä kohti Grönlantia.

Viikonloppuna pidimme yön yli kestävät treenit kauniin syyskelin saattelemana Espoossa.

Yhteinen tavoitteemme koittaa ensi kesänä, kun pakkaamme tavarat ja suuntaamme kohti Grönlantia. Sieltä raportoimme ilmastonmuutoksesta + ultimate tavoitteenamme on kiivetä nimeämätön vuori.

Tulevaan koitokseen valmistaudutaan huolella. Kaikki retkikunnan jäsenet sitoutuvat pitämään peruskuntoa yllä, harjoittelemaan huonossa kelissä ja valmistautumaan henkisesti tulevaan haasteeseen. Myös paljon ihan opittavaakin on edessä. Viikonloppuna Kustaa Piha piti meille ensiapukurssin, miten toimia eräolosuhteissa, jos jotain sattuu ja Poppis Suomela opetti meitä suunnistamaan maaston mukaan. Edessä on vielä ainakin ampumisharjoitukset.

Kaikilla oma rooli ja panos retken onnistumiseen. Meidän ruokavastaava Eija Kiviranta oli kuivattanut viikonlopuksi upeat illalliset, mitkä valmistimme nuotilla termareissa.

Valmistautumisesta tehdään myös dokumentti by Jukka Erätuli.

Meillä vielä retkikunnassa yksi paikka auki tiimipelurille ja jos haluat tukea reissuamme, mukaan mahtuu vielä pari yhteistyökumppania! Boco IP Oy Ab

Retkikunnassa jo mukana: Poppis, Kim, Ulla, Eija, Anders, Pentti, Mia, Kustaa, Matti, Karri.

Seuraa valmistautumista täältä tai FB sivuilta!

#EntrepreneursExpeditionGreenland