17. heinä, 2020

Kesälomalle :)

Näin edessä häämöttävän kesäloman kynnyksellä oli aikaa ajatella miten onnekas on, kun saa edelleen syksyllä tehdä sitä työtä mitä rakastaa koko sydämestä aivan parhaan tiimin kanssa ja miltä tuntuu kun yrittäjyyttä on ollut vieressä jakamassa paras ystävä.

Kevät oli varmasti meille kaikille erilainen ja vaati aivan uusien taitojen oppimista. Meillä jo arki muuttui perheessä kovasti, kun reissaaminen vähentyi ja perheen kanssa yhdessä vietetty aika lisääntyi, samalla kun paineet töissä ja työtunnit vaan kasvoi entisestään.

Tiimi teki yötä myöten töitä ja keksi mahtavia ideoita. Toimitimme mm. toimistolta ergonomiatuoleja jäsenille kotiin, koodasimme oman yhteisöllisen alustan ja loimme aamukahvit jäsenten iloksi. Aamukahvit tavoittivat yhteensä yli 200 000 katsojaa, mikä oli uudelle konseptille hieno homma. Kiitos tästä tietty kuuluu meidän upeille vieraille. Innovation Home:n YouTube- kanavalta voit katsoa mm. Ilkka Paanasen, Hjallis Harkimon ja Mikael Penttilän + monen muun ammattilaisen terveiset ja vinkit yrittäjille.

Toisin sanoen olen huippu onnekas, selvisimme kevään kovasta kriisistä, suljimme kuitenkin 6 Innovation Homea kerralla, mutta pystyimme kaikissa tiukoissakin ratkaisuissa menemään arvot edellä. Nyt voin iloisesti kertoa, että toiminta jatkuu varmuudella Espoossa, Kalliossa (avaamme syksyllä 100 uutta asiakaspaikkaa), Arabiassa, Singaporessa ja pandemian aikana avatussa Los Angelesissa sekä Tampereella Katin kanssa.

Nöyrä kiitos asiakkaille, tiimille, hallitukselle ja advisoreille mukana elämisestä, tuesta, uskollisuudesta ja yhteisöllisyydestä.

Nyt pieni hetki huilinkia : ) Love you all