16. helmi, 2018

Malesian reissu lähenee

Innovation House Finland valmistautuu Pop up konttorin pystyttämiseen Singaporeen ja samalla reissulla kiipeämään Malesian korkeimman vuoren. Jännitys alkaa tiivistyä, kun reissuun lähtöön on enää 9 päivää.

Ihan huikeaa miten nopeasti aika lopulta kuluu. Kaukainen unelma Kota Kinabalusta alkaa nyt siis konkretisoitua ja jännistys tiivistyä.

Lennämme pienkoneella Singaporesta Malesiaan, missä tapaamme paikallisen oppaamme.

Ensimmäisenä päivänä meillä on tavoitteena nousta 3273 metrissä sijaitsevaan Laban Rata Resthouseen. Matka tulee olemaan lähes kokonaan pelkkää nousua, mutta maastosta pitäisi löytyä polkuja ja portaita helpottamaan nousua. Toivotaan että säästyisimme matkalla isoilta vesisateilta. Korkeutta ensimmäisen päivän nousussa on 1400 metriä ja aikaa olemme varanneet ensimmäiseen nousuun noin 5-8 tuntia.

Yövymme majassa, mistä lähdemme yrittämään huiputusta alkuyön tuntien aikana. Unelmana päästä huipulle yhtäaikaa auringon nousun kanssa. Matka ja viimeinen jyrkkänousu tullaan tekemään otsalamppujen valaistessa reittiä. Kuljemme letkassa toinen toisiamme tsempaten jylhissä maisemissa. Olemme varautuneet lämpimillä vaatteilla sillä yöllä on luvassa hieman pakkasta ja kovaa tuulta.

Alastulo tulee olemaan kuulemma koko matkan rankin vaihe, mutta varaamme siihen energiaa ja rauhallista mieltä, että pääsemme ehjinä perille. Jalat voivat kuulemma muutaman päivän hapottaa tämän laskeutumisen jälkeen.

Mukaan reissuun ovat lähdössä Firstbeatilta Timo, Outokoneelta Olli ja IHF:n kaksikko.

Pitäkää peukkuja, että kaikki menee hyvin