Blogi

21. huhti, 2022

Pari kuukautta niin Innovation Home Kampin piha tärähtää auki ja pääsemme tutustumaan suomalaisiin innovaatioihin.

Suosittelen alkuun Cryotech Nordic jääkylpyä, mistä kannattaa mennä lämmittelemään Ripavin pihasaunaan ja viimeistelemään kokemus Dropin poreisiin.

Jos haluat jatkaa iltaa, niin avaamme myös Innovation Home:n oman baarin ja ravintolan.

Saas nähdä voitko lystin maksaa virtuaalivaluutalla, kun Coinmotion pääkonttori löytyy pihan vierestä 🙂 ja jos virtuaalivaluuttaa ei löydy niin meillä majailee myös FVCA - Pääomasijoittajat, Kovanen Capital ja Danske Bank, keneltä voi kysellä vinkkejä rahoitukseen. Tiloista löytyy myös Mandatum neukkari ja Dustin areena isoimpiinkin kokouksiin ISKUn uutuuksilla varustettuna 👌 jos tulee törttöiltyä niin apua voi kysyä meidän luottolakifirmalta Lexia Attorneys..

Pihalla voit törmätä mm. Futurice, Boco IP Oy Ab, Oriflame Cosmetics, Meltlake ja Hintsa Performance työntekijöihin.

Kyllä kelpaa ylityöt tälle toimarille tulevaisuudessa 🤣

#innovationhome #olekuinkotonasi #unelmientoimistopalvelut #dustinareena

19. huhti, 2022

Kävimme @mia_uusitalo kanssa harjoittelemassa talviretkeilyä ahkioiden kanssa Hetta-Raattama ja Mia vielä Pallas välillä. Teemana luonto, hiljaisuus, mykistävä kauneus, ystävyys, itsensä haastaminen, periksi antaminen, koronasta toipuminen, uuden opettelu ja välittäminen. Kolme yötä hurahti hiihtäen luonnossa eräkämpissä yöpyen ilman kontaktia ulkomaailmaan. Oli niin mielettömän kaunista! Saatiin aivan valtavasti oppeja tulevaa reissuun yrittäjien retkikunnan Grönlannin reissuun. Oli rankkaa ja haastavaa, mutta kaiken arvoista. Henkinen pääoma on nyt ladattu taas pitkäksi aikaa. Ylpeä meistä 💪 nollasta aloitettiin tämä taito ja nyt reppu täynnä oppeja. Ps. Opittiin ehkä eniten pakkaamisesta, kun roudattiin ylitäysiä ahkioita ;) Kiitos @discoverlapland hienosti järjestetystä retkestä ja retkikunnalle upeasta seurasta.

13. maalis, 2022

Tajusin taas tänään, että miten tärkeää on varata aikaa palautumiseen ja pysähtyä välillä ottamaan happea.

Tämä viikonloppu oli pyhitetty Entrepreneurs Expedition Greenland treeneille ja valmistautumiseen yrittäjien retkikunnan elokuun Grönlannin matkaa varten. Matkaa mitä varten olemme jo yhdessä pari vuotta valmistautuneet. Noh.. mutta kun on yrittäjistä kyse, niin osa retkikunnasta on kiinni Ukrainaan liittyvissä vapaaehtoisprojekteissa, osa painaa muuten vaan hommia.

Tulipahan mieleen, kun pidin viikonlopun vapaana, että on super tärkeää vetää välillä happinaamari omille kasvoille, niin jaksaa taas paremmin ylittää edessä olevat kukkulat.

Se, että pääsin livahtamaan tänne Innovation Home Levin etätyökeskukseen tekee, kyllä onnelliseksi. Iso kiitos tiimille että mahdollistitte sen ja kiitos hienosta edustuksesta Katja ja Laura eilen EY Entrepreneurs of the Year gaalassa.

Pidetään toisista ja itsestämme huolta ♥️

Olisi mukavaa kuulla, miten verkostossa huolehditaan palautumisesta tänä tiukkana aikana?

#innovationhome #olekuinkotonasi #etätyö #työjahyvinvointi #innovationhomelevi #eyentrepreneuroftheyear Innovation Home

8. maalis, 2022

Polkaistiin eilen Innovation Home Tampere auki ja samalla juhlistettiin yrityksen 5-vuotista matkaa. Oli ihana nähdä pitkästä aikaa ihmisiä. Kaunis kiitos kaikille mukana olleille. Teki niin hyvää hetki iloita, kaiken tämän surun keskellä. Kiitos myös lapsuudenystävät ja Katjan perhe, kun tulitte paikalle jakamaan tätä tärkeää hetkeä kanssamme ♥️.

Ps. Tää talo ei ole enää autio.. #olekuinkotonasi

30. joulu, 2021

Kun Katjan kanssa lähdimme perustamaan yhteistä yritystä viisi vuotta sitten. Unelmana oli toimistokulttuurin muokkaaminen avoimemmaksi, myynnillisemmäksi ja yhteisöllisemmäksi, työhyvinvointi huomioiden. Nyt ollaankin päästy näkemään koko toimistokulttuuriin valtavan nopea muutos muutamassa vuodessa. Miten teknologia ja etätyö ovat muuttaneet tapoja työskennellä ja silti nähdä inhimillisten kohtaamisten tärkeys.

Muutaman vuoden aikana olemme oppineet paljon muutoksesta ja siihen sopeutumisesta. Nähneet miten liikevaihdosta voi hävitä satoja tuhansia hetkessä, kun etätyömääräykset pyörähtävät käyntiin, miten tuskallista on miettiä lomautuksia, miten paljon voi kantaa sydämessä huolta kanssayrittäjien tuskasta, miten samalla löytää innovatiivisia keinoja sopeutua. Olemme myös nähneet sen, miten nopea muutoskyky arvot ja terveysturvallisuus edellä, pystyy säilyttämään asiakkuudet ja miten luottamus tuo myös uusia hienoja avauksia. Miten johtaminen on muuttanut muotoaan näiden vuosien aikana välillä sparraavasta, välillä tiukkoihin ohjeistuksiin.

Matkan aikana Innovation Homen konsepti on kehittynyt valtavasti. Meillä on ollut suuri kunnia työllistää mielettömiä talentteja, päästää irti myös hienoja osaajia uusille urapoluille, saada kokea miten valtavan hienosti taustajoukot tukevat, kun sitä tarvitaan. Miten Mika Sulin on luotsannut hallitustamme eteenpäin ammattitaidolla, Ippe ollut aina käytettävissä ja uudet pääomistajat Eeva ja Hanna ovat todellakin antaneet enemmän kuin uskalsimme toivoa. Miten kiitollisia ollaan niistä uusista ihmisiä kehen on ollut kunnia tutustua tämän tekemisen kautta.

Näiden erikoisien vuosien jälkeen, olemme edelleen kannattava kasvuyritys ja olen siitä pohjattoman ylpeä! Nyt katseet kohti tulevaa ja uudenlaista etätyöarkea. Meillä valtava intohimo viedä suomalaista osaamista maailmalle.