Blogi

30. elo, 2022

Asia sai ansaitseman huomion: Keskustelu on aina tärkeää ja se on hyvästä. Arvostamme kaikenlaista palautetta. Totta kai on sanottava, että meidän viestinnässä olisi ollut parantamisen varaa ja pahoittelemme epäonnistunutta viestintää.

Arvioimme että matkan positiiviset vaikutukset etenkin arjen johtamisen muutosten kautta, suuremmaksi kuin ympäristöjälki mitä saimme aikaiseksi.

Toivomme että kohu antaa potkua teoille, eikä lannista hyviä alkuja mitä jo matkan jälkeen on lähtenyt liikkeelle.

28. elo, 2022

Suomalaisista yrittäjistä ja  yritysjohtajista muodostettu  retkikunta on lähtenyt  Grönlantiin selvittämään, miten  he voivat löytää keinoja ilmastonmuutoksen hidastamiseen. 

Entrepreneurs Expedition Greenland suomalainen yrittäjien ja yritysjohtajien muodostama retkikunta on lähtenyt Grönlantiin paikan päälle selvittämään miten löytää erilaisia keinoja vaikuttaa ilmastonmuutoksen etenemiseen.

Retkikunta on matkalla kiivennyt ja nimennyt retkikunnan kesken vuoren. Vuorelle annettiin nimeksi retkikunnan kesken Mt. Innovation. Vuori kuvastaa ihmiskuntaa kohtaavaa järkälemäistä haastetta. Retkikunta uskoo ratkaisuiden löytyvän innovaatioista, jotka - kuten vuoren valloituskin - syntyvät haasteen ja riskien kokonaisvaltaisesta ymmärtämisestä,  määrätietoisesta etenemisestä askel kerrallaan sekä tinkimättömästä yhteistyöstä.

Jokainen retkikuntalainen on sitoutunut ryhtymään tekoihin omin silmin nähtyään mitä mannerjään sulaminen tarkoittaa. Ryhmän kesken jatkossa tullaan kilpailemaan siitä kuka löytää eniten innovaatioita, sijoittaa vastuullisesti ja kaikki sitoutuvat sparraamaan siitä, miten omistamissa yrityksissään voidaan valita innovatiivisia vastuullisia ratkaisuja, mitkä hidastavat ilmastonmuutosta.

Retkikunnan intohimona on ollut viedä viestiä ilmastonmuutoksesta ja päivittäisistä valinnoiden tärkeydestä eteenpäin.

Mt. Innovation (939 metriä)

66.048’N 037.337’W

Retkikunnassa: Kustaa Piha, Anders Brotherus, Karri Leskinen, Pentti Turunen, Matti Heikkilä, Ulla Paavola, Mia Uusitalo, Henna Purtsi, Eija Kiviranta, Petra Erätuli-Kola, Kari Kossila ja Poppis Suomela.

#entrepreneutsexpedition #greenland #mountinnovation #yrittäjienretkikunta #grönlanti

 

26. elo, 2022
16. elo, 2022
Emme pysty sanoittamaan sitä kiitollisuuden ja hyväksynnän määrää mitä koimme eilen Innovation Home Kampin avajaisissa.
 
Arvostetaan ihan koko sydämestä, että tulitte paikalle jakamaan kanssamme upeaa yhteisöllistä hetkeä.
 
Tiimistä jokainen teki aivan käsittämättömästi upean työn ja se energia millä saitte kaiken kasaan uskomattomalla ammattitaidolla ennen h-hetkeä.
 
Yhdessä ollaan paljon suurempia kuin yksin, uskomme siihen että jos yhdistämme osaamisia ja verkostoja, olemme paljon enemmän kuin asioiden summa.
 
Eilen tuli todistettua, että unelmiin kannattaa uskoa ja sitä me tarvitaan täällä Suomessa. Mikään unelma ei toteudu helpolla, ilman tosi tosi kovaa ja määrätietoista tekemistä.
 
Ilman teitä, ei olisi meitä. Kiitos että saimme kokea jotain ainulaatuista Petra ja Katja
5. touko, 2022

Juuri nyt elämme unelmaa Katjan kanssa, kun istumme lentsikassa matkalla kohti Los Angelesia.

Se hetki, kun kansainvälisten toimistopalveluiden intohimoisina sanansaattajina istumme taas parin vuoden jälkeen koneessa ja olemme valmiina lähtemään boostaamaan busineksia Jenkkeihin.

Tästä päivästä on haaveiltu pari vuotta sen jälkeen kun korona, mellakat ja maailmanpolitiikka hieman sotki meidän suunnitelmiamme.

En voisi olla ylpeämpi, miten kaikesta huolimatta olemme saaneet pidettyä Innovation Home LA:n ja Singaporen toimistot toiminnassa. Siitä kiitos kuuluu meidän upeille kv - osaajille. Leena Tukiainen ja Sirpa Selänne ovat pitäneet toimistoa pystyssä ja Singaporen maajohtaja Viivi Avellán on tehnyt upeaa työtä Singaporessa. Viivin sitoutumisesta kertonee että hän lentää parhaillaan Singaporesta kv-workssopiin Losiin, mihin olemme myös Katjan kanssa juuri matkalla.

Unelmamme on tasoittaa suomalaisten yritysten matkaa kohti kansainvälistä markkinaa. Haluamme auttaa koko sydämestä ja rakentaa vahvaa yhteisöä markkinaan.

Teemme asiat hieman erilailla ja etsimme yrityksiä jotka jakavat meidän vahvan arvomaailman.

Seuraavat pari viikkoa työskentelemme Los Angelesista ja olemme super kiitollisia kaikista kontakteista.

Olemme oppineet matkan verralla, että uuden Innovation Home:n avaamisen tarvitaan satoja tapaamisia, onnekkaita kohtaamisia ja paljon työtä.

Mutta taas mennään ja sydän on täynnä iloa ja intoa.

ps. edelleenkään ei aiota tulla maitojunalla takaisin, kun upea Finnair lentää meidät kotiin suoralla lennolla.

Networks have the power! Thank you!#Sisu #nytmennääneikämeinata #growUSA #together #innovationhome #businesshome #coworking #LA #Losangeles #siliconvalley #singapore